Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Uitgaansagenda Ommen

Je vindt hier een handig overzicht van alle mogelijkheden om uit te gaan in de gemeente Ommen.

Discotheek Zaal Dijk Lemele

Wil jij weten welke DJ's wanneer komen in discotheek Zaal Dijk in Lemele? Je vindt het hier.

Programma

 • zaterdag 20 oktober, 21.00u
  JAYH

  In 2005 brak hij door als producer met de track 'Wat wil je doen' met The Partysquad. Tevens zong hij vaak refreinen in tracks van andere rappers zoals Dio en Lange Frans & Baas B. In 2007 zong Jayh mee in het nummer In de Stu van de rapgroep THC op het album Puur en Onversneden.
 • zaterdag 27 oktober, 21.00u
  Bokkers

  Schorem uut de schiettente! Zaterdag 27 oktober is het zo ver, dan staan de mannen weer live on stage in Zaal Dijk met de echte hits als 'Annie Uut De Bochte' en 'Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet'.
 • zaterdag 10 november, 21.00u
  Josylvio

  Josylvio is de man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur.
 • zaterdag 17 november, 21.00u
  Jebroer

  Timothy Kimman, artiestennaam Jebroer, is een Nederlands rapper. Hij rapt solo, in samenwerkingen en enkele jaren als deel van het collectief 'Nouveau Riche'. In Nederland brak hij door met 'Nooit meer slapen' van 'Yellow Claw'.
 • zaterdag 24 november, 21.00u
  Het Foute Oktoberfest

  Met onder andere: DJ Otzi en DJ Het Einde.
 • zaterdag 01 december, 21.00u
  Monsters of Rock

  Monsters of Rock speelt de muziek van onder andere AC/DC, Metallica, Guns 'N Roses en Iron Maiden.
 • zaterdag 29 december, 21.00u
  Goud van Oud

  Een 'ouderwets' gezellige avond met de muziek van 'Straight on Stage'.
 • zaterdag 13 april, 21.00u
  Hollandse Avond

  Tijdens deze avond geniet je van oer-hollandse muziek van onder andere 'de koning der piraten': Jannes, de bekendste vrachtwagenchauffeur van Nederland: Henk Wijngaard en de niet alleen succesvolle horecaondernemer, maar ook de talentvolle zanger: Dennis van Dam.

Website: Zaal Dijk Lemele
E-mail: Neem contact op!
Adres: Korteveldsweg 3, 8148 RD Lemele
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Cafe de Herberg Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in de Herberg Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • zaterdag 20 oktober, 21.30u
  DJ Ronald

  De muziekliefhebber pur sang zal de grootste hits draaien uit zijn DJ periode.
 • zaterdag 27 oktober, 22.00u
  Volbeat tribute For Evigt

  In 2011 werd de band Volbeat Tribute in Waalwijk opgericht. 5 vrienden die al enige jaren muziek met elkaar maakten wilden hun grote passie Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al vanaf 2001 fan van Volbeat en volgen de band op de voet. Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Tijdens de optredens kwam Volbeat Tribute in contact met de Nederlandse en Duitse fanclub van Volbeat, die Volbeat Tribute inmiddels op de voet volgen. Volbeat Tribute probeert met de snoeiharde riffs. een swingende beat en herkenbare meezingers het publiek aan te spreken wat zorgt voor een authentieke Volbeat-show.
 • zondag 28 oktober, 15.00u
  Coverduo Anne en Hans Invernizzi

  Als zanger / gitarist heeft hij al ruim veertig jaar ervaring met het verzorgen van intieme optredens. Deze keer neemt hij zijn dochter Anne mee. Hans begeleid zichzelf op akoestische en elektrische gitaar.

  Het repertoire: jazz, latin, fifties, sixties, seventies, Nederlandstalig enz..
 • zaterdag 03 november, 22.00u
  The Black Fall en The Conspiracy

  The Black Fall is een progressieve rockband uit Enschede, Nederland. Hoewel progressieve muziek een grote inspiratiebron is, komen hun invloeden voort uit een breed scala aan muziekstijlen. In de herfst van 2016 brachten ze hun eerste album 'THE TIME TRAVELLER' uit. Het album gaat over een reis heen en terug in de tijd, terwijl perspectieven veranderen en stemmingen de muziek bepalen; krachtig, soms verwarrend, soms bevredigend, maar meestal donker.

  The Conspiracy heette tot voor kort nog Fatal Conspiracy. Onder die naam legde de band zich sinds 2006 toe op 'old-school' heavy metal in de breedte, van Iron Maiden tot Metallica. Maar de afgelopen jaren lieten de heren zich steeds sterker beinvloeden door vernieuwende rock- en metalbands als Deftones, Tool, Alter Bridge, Alice in Chains, Faith no More, Prong en Soundgarden. Die nieuwe inspiratie vertaalde zich in een eigentijdse nieuwe sound - en een grote gedrevenheid om zelf nummers te schrijven. De naamsverandering van 'Fatal Conspiracy' naar 'The Conspiracy' is de weerspiegeling van deze ontwikkeling.
 • zaterdag 10 november, 22.00u
  Ambush Rock/Blues

  Muzikanten die hun sporen allang verdiend hebben en ervaring vanuit diverse bands, hebben een aantal jaar geleden al hun krachten gebundeld, met resultaat. De afgelopen jaren bestegen ze al diverse keren (zeer) succesvol diverse podia, met als hoogtepunt het optreden op de BBQ en Bluesdag, waarin zij zelfs als 'runner up' werden genoemd.

  Frisse, strakke rock/blues met sterke nummers vertolkt door Esther met een strot die kan meten met Sass Jordan en Beth Hart, niet vreemd want juist uit dit genre haalt de band haar inspiratie.
 • zaterdag 17 november, 20.33u
  LP Cafe Indoor Live 2018

  Een avondje muziek plezier met de bands RUV, Bacon Fat Louis en The Unwanted DJ's, die de muzikale pauzes zullen vullen en de afterparty 'Het foute uur' voor hun rekening zullen nemen.
 • zondag 18 november, 15.00u
  Manon Bosch

  Ieder optreden van Manon Bosch is puur, spontaan en zit vol humor. Als je gaat voor een fantastische singer-songwriter, dan zit je met Manon Bosch garant voor een geweldig optreden!
 • zaterdag 24 november, 22.00u
  White Child classic rock show

  De Ommer classic rock band speelde afgelopen zomerseizoen menig festival en motortreffen plat. White Child speelt een zeer breed maar ook verrassend repertoire rock klassiekers!
 • zaterdag 01 december, 22.00u
  The PianoHouse

  The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega's op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek. Speciale Pianohouse - bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn / haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.
 • zaterdag 08 december, 22.00u
  Fully Completely 'Honouring The Tragically Hip'

  Een eerbetoon aan the Tragically Hip, vernoemd naar het derde album van de Canadese band die eind 2017 ophield te bestaan nadat zanger Gord Downie overleed.
 • zondag 09 december, 15.00u
  The Shannons (Irish Folk)

  Folk 'n Roll - een combinatie van Ierse traditionele muziek, covers, folk en eigen werk. The Shannons wordt gevormd door de Ierse muzikant Noel Shannon en Lynn Shannon geboren in Deventer. We wisselen van leadzang en harmonies en spelen beiden gitaar en mandoline. Een prettig akoestisch geluid voor elk publiek. Het Ierse folk duo The Shannons lanceerden de one-liner 'Folk 'n Roll'. Sinds februari 2010 maken zij samen muziek, maar zijn steeds vaker te zien met de Engelse violist Jimmy Ellis die er deze keer ook bij is!
 • zaterdag 15 december, 21.30u
  DJ Bode (Jaren '70 en '80)

  DJ Bode (ex. tronk en route 66) neemt je mee naar de jaren '70 en '80.
 • zaterdag 22 december, 22.00u
  Tricklebolt (Retro-rock)

  'Retro-rock' die je terugvoert naar de gouden oude 70's, met bands als Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy etc. als grote inspiraties.
 • zaterdag 12 januari, 22.00u
  A-Muse Tribute

  Deze 4 mannen uit de bollenstreek zetten een weergaloze Muse tribute neer. De scheurende gitaarpartijen komen werkelijk briljant tot hun recht dankzij de uitermate strakke ritmesectie die goed op elkaar ingespeeld is. Zangtechnisch is er geen speld tussen te krijgen. A-Muse is een genot om naar te kijken en te luisteren. Live wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke show neer te zetten. Een waar eerbetoon aan de Engelse rockers.
 • zaterdag 19 januari, 22.00u
  Rainbow tribute 'Stargazer'

  Rainbow tribute Stargazer met de Ommenaar Dennis VK op zang.
 • zondag 17 maart, 15.00u
  Rush (door La Villa Strangiato)

  La Villa Strangiato is een Italiaans project, gestart door Gabriele Ferrari and Carlo Fattorin.

Website: De Herberg Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Brugstraat 27, 7731 CV Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Cafe Calluna Ommen

Wil jij weten wie er optreden bij Calluna in Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • zaterdag 20 oktober, 21.00u
  Imitallica (METALLICA - tribute)

  IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Noord-Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staat bij deze mannen voorop!
 • zaterdag 17 november, 20.00u
  Bintangs (Popmuziek)

  Meer dan 55 jaar popmuziek in Nederland en de Bintangs zijn daar bijna even lang een deel van. Opgericht in 1961 en nog steeds springlevend. Dat maakt ze de langst bestaande-, nog altijd optredende-, cd, dvd en boek uitgevende rockband in de lage landen en, zeer waarschijnlijk, ook in de hele wereld.
 • zaterdag 08 december, 21.00u
  Kiss Forever Band

  Kiss Forever Band is een tribute band van de band Kiss. Met onderscheidingen als 'Beste Kiss tribute band van Europa', kan je een spectaculaire show verwachten.
 • zaterdag 22 december, 21.00u
  Best of Foo

  Foo Fighters is een van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Als slotact op de grootste festivals is Foo Fighters bovendien een ongekend energieke podiumact. Gigantisch populair, mede door de aimabele frontman Dave Grohl. En dus heeft Nederland een heuse tribute: Best of Foo.

  Best of Foo telt vijf muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben in het professionele circuit. Met als frontman de in Engeland geboren Andrew Elt (Gin On The Rocks, Sleeze Beez) heeft de band een ijzersterk visitekaartje. Daarop prijken ook de namen van drummer Lambert van den Munckhof (Action in DC), bassiste Natasja 'Pebbles' Thijssen (Purple Haze) en de gitaristen Erik van der Ven (Bodine) en Tom Verstegen (Atomic Rock)
 • woensdag 26 december, 21.00u
  Jurassic Park

  Een show van Jurassic Park is een waar spektakel van 100% puur massieve hard rock 'n' roll. Ze spelen nog altijd de Frankenstein klassiekers uit de 70'er jaren, aangevuld met splinternieuwe Jurassic songs en "old school" hard rock covers van o.a. Black Sabbath, Montrose en nog veel meer. De over de top grote backline van Marshall stacks (een echte muur) is nog altijd hun handelsmerk.

Andere evenementen georganiseerd door Cafe Calluna zijn: Amerikaanse Dag en Cigar box Festival
Ook zijn ze de organisator van enkele paasevenementen.


Website: Cafe Calluna
E-mail: Via website
Adres: Stouweweg 5 , 7731 RW Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Restaurant De Vrienden Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in de Vrienden Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: De Vrienden Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Markt 12, 7731 DB Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Breakaway Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in Breakaway Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: Breakaway Ommen (Facebook)
E-mail: Neem contact op!
Adres: Varsenerpoort 27, 7731 DG Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Jipp's Pub Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in Jipp's Pub Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: Jipp's Pub Ommen
Adres: Brugstraat 30, 7731 CV Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Explosion Festival Ommen

Het explosion festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen festival. De muziekgenres Electrohouse, trance en meer in die trant staan centraal op dit festival.

Programma

 • Datum 2019 nog niet bekend

Teensnight Ommen

Een avond vol met muziek, pakkende boodschap, actie, ontmoeting en fun. Een vette avond voor tieners uit Ommen en omgeving. Met Rob van Zon, BreakFree en meer.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: TeensNight Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Balkerweg 3, 7731 RX Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Uit in Ommen

De Horecavereniging 'Uit in Ommen' is de organisator van de Bissinghavonden tijdens de zomermaanden. Ook organiseren ze muziekevenementen rondom koningsdag.

Programma

 • zondag 21 oktober, 14.00u
  Ommer Bockbier Festijn

  Op de Markt in Ommen wordt het eerste bockbier festijn gehouden. Vele merken bockbier zijn er te koop en te proeven. Ook is er een BBQ en is er live muziek te horen.
 • woensdag 31 juli, 21.00u
  Bokkers

  Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder de Zwarte Cross. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock 'n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen. De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bokkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. De expliciete teksten in Sallands dialect op het laatste album 'Schorem uut de schiettente' bleven niet onbesproken.
 • woensdag 14 augustus, 21.00u
  The Dirty Daddies

  Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal spectakel waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

Tijdens de Bissinghavonden zijn er op de woensdagen akoestische artiesten te horen op het Kerkplein en bij de Varsenerpoort.


Website: Uit in Ommen (Facebook)
E-mail: Nee
Adres: Centrum Ommen
Rolstoel-toegankelijk: Ja

In beeld:

©mooiommen.nl/Mark Timmermans