Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Kerstagenda Ommen

Alle evenementen rondom Kerst in de gemeente Ommen vind je hier.

Datum 2019 nog niet bekend
Kerstmarkt Eerde

Van 16.00u t/m 20.00u kun je genieten van een gezellige kerstmarkt bij Internationale School Eerde. Verschillende standhouders zullen hun waar aanbieden in een mooie kerstsetting. Iedereen is welkom op Eerde.


Adres: Kasteellaan 1, 7731 PJ Ommen
Rolstoel-toegankelijk? Ja

Datum 2019 nog niet bekend
Kerstfair Ommen

Van 14.00u tot 21.00u in het centrum van Ommen. Voor de liefhebbers is er live muziek en verschillende ondernemers uit Ommen presenteren hun kerstspullen, zodat je niet met lege handen naar huis gaat. Natuurlijk is er voor de kids nog van alles te doen, waarbij te denken valt aan een kersttreintje en een kerststal. Ook het bezoeken van de kerstman die rondloopt in de binnenstad hoort er ieder jaar bij. Daarnaast kun je genieten van een hapje en een drankje.


Website: Handelsvereniging Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Centrum Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja
Publieksfoto's: Publieksfotos Kerstfair Ommen

Datum 2019 nog niet bekend
Verrukkelijk Ommen

Smaakvol evenement in Ommen, waar diverse restaurants gerechtjes / Streetfood bereiden met streekproducten die het keurmerk van 'Vechtdal Producten' dragen. Dit evenement wordt georganiseerd door de 'Vereniging Vechtdalproducten', Horeca Ommen en enkele ondernemers uit Ommen.


Website: Verrukkelijk Ommen (Facebook)
Adres: Markt Ommen
Rolstoel-toegankelijk? Ja

Datum 2019 nog niet bekend
Kerstconcert Hervormde Kerk

Het Kerstconcert zingt voor Hem Ommen en omstreken onder leiding van Minne Veldman en Christelijk Mannenkoor 't Harde onder leiding van Henk van der Maten. Het concert begint om 20.00u. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen voor 7,50 euro en aan de kassa voor 10,- euro.


Adres: Kerkplein 1, 7731 CS Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

26 december 2019
Levende Kerstwandeltocht Vilsteren

Op tweede kerstdag bij het invallen van de avond kun je in de bossen van Vilsteren, onder begeleiding van een verteller, een wandeling maken door het kerstverhaal. Je ervaart welke ontberingen de herders in het begin van de jaartelling zouden hebben moeten ondergaan tijdens een volkstelling, volgens het verhaal uit de Bijbel. Je ontmoet de herders, maar ook Romeinen, een engel en ook de drie koningen kom je onderweg tegen. Uiteindelijk zul je Jozef, Maria en het kindje Jezus aantreffen in een stalletje. Vanaf 17:00 uur vertrekt er iedere tien minuten een groep vanuit het Parochiehuis in Vilsteren. De laatste groep zal vertrekken om 21:00 uur.


Website: AC Vilsteren
Adres: Vilsterseweg 12, 7734 PD Vilsteren
Rolstoel-toegankelijk? Beperkt

Tip evenement aan redactie Jouw evenement ook hier?

Je kunt jouw evenement ook insturen als deze plaatsvindt in de gemeente Ommen.

Insturen: Dat kan hier!


Video

15 december 2018 - 'Kerstfair en Verrukkelijk Ommen 2018'


Sfeerfoto's voorgaande edities van deze evenementen

©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans