Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Kerstagenda Ommen

Alle evenementen rondom Kerst in de gemeente Ommen vind je hier.

Datum 2018 nog niet bekend
Kerstmarkt Eerde

Van 17:00u t/m 21:00u kun je genieten van een gezellige kerstmarkt bij Internationale School Eerde. Verschillende standhouders zullen hun waar aanbieden in een mooie kerstsetting. Iedereen is welkom op Eerde.


Adres: Kasteellaan 1, 7731 PJ Ommen
Rolstoel-toegankelijk? Ja

Datum 2018 nog niet bekend
Kerstconcert Ommer Mannenkoor

Het Kerstconcert van het Ommermannenkoor o.l.v. Gezinus M. Veldman is altijd een bijzondere gebeurtenis. Ook nu beloofd het weer een prachtig concert te worden. Dit jaar zijn er naast Gezinus M. Veldman (Dirigent/Vleugel), het sopraankwartet Vocunita uit Den Ham uitgenodigd om samen met het Ommermannenkoor deze mooie muzikale avond te verzorgen. Kaarten zijn te bestellen vanaf 10 euro.


Adres: Kerkplein 1, 7731 CS Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

15 december 2018
Kerstfair Ommen

Van 14.00u tot 21.00u in het centrum van Ommen. Voor de liefhebbers is er live muziek en verschillende ondernemers uit Ommen presenteren hun kerstspullen, zodat je niet met lege handen naar huis gaat. Natuurlijk is er voor de kids nog van alles te doen, waarbij te denken valt aan een kersttreintje en een kerststal. Ook het bezoeken van de kerstman die rondloopt in de binnenstad hoort er ieder jaar bij. Daarnaast kun je genieten van een hapje en een drankje.


Website: Handelsvereniging Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Centrum Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja
Publieksfoto's: Publieksfotos Kerstfair Ommen

15 december 2018
Verrukkelijk Ommen

Smaakvol evenement in Ommen, waar diverse restaurants gerechtjes / Streetfood bereiden met streekproducten die het keurmerk van 'Vechtdal Producten' dragen. Dit evenement wordt georganiseerd door de 'Vereniging Vechtdalproducten', Horeca Ommen en enkele ondernemers uit Ommen.


Website: Verrukkelijk Ommen (Facebook)
Adres: Markt Ommen
Rolstoel-toegankelijk? Ja

26 december 2018
Levende Kerstwandeltocht Vilsteren

Op tweede kerstdag bij het invallen van de avond kun je in de bossen van Vilsteren, onder begeleiding van een verteller, een wandeling maken door het kerstverhaal. Je ervaart welke ontberingen de herders in het begin van de jaartelling zouden hebben moeten ondergaan tijdens een volkstelling, volgens het verhaal uit de Bijbel. Je ontmoet de herders, maar ook Romeinen, een engel en ook de drie koningen kom je onderweg tegen. Uiteindelijk zul je Jozef, Maria en het kindje Jezus aantreffen in een stalletje. Vanaf 17:00 uur vertrekt er iedere tien minuten een groep vanuit het Parochiehuis in Vilsteren. De laatste groep zal vertrekken om 21:00 uur.


Website: AC Vilsteren
Adres: Vilsterseweg 12, 7734 PD Vilsteren
Rolstoel-toegankelijk? Beperkt

Tip evenement aan redactie Jouw evenement ook hier?

Je kunt jouw evenement ook insturen als deze plaatsvindt in de gemeente Ommen.

Insturen: Dat kan hier!

Sfeerfoto's voorgaande edities van deze evenementen

©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans