Home ❯❯ Expositie Agenda Ommen

In Ommen staat cultuur hoog op de agenda. Daarom zijn er ook vele exposities te vinden in Ommen, zoals in het Tinnen Figuren Museum of bij de Beeldentuin in Witharen. Hieronder een overzicht van alle exposities.

31 augustus en 1 september 2019
Kunstroute

Er worden 2 routes uitgezet, 1 ten zuiden en 1 ten noorden van de Vecht. De routes zullen per fiets of per auto te rijden zijn. Zodra meer informatie bekend is, wordt dat vermeldt.


Website: Stichting Vechtdal Kunsten
E-mail: Via website
Adres: Nog niet bekend
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

11 t/m 27 oktober 2019
Kijk op Kunst


De Stichting Vechtdalkunsten heeft de organisatie van Kijk op Kunst, voorheen Kunst te Kijk, opgepakt. Vele winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

Op 185 vierkante meter is er van iedere kunstenaar ander werk te zien. De overzichtstentoonstelling is gedurende de hele periode, met uitzondering van de zondag, geopend van 13.00u tot 17.00u.


Website: Stichting Vechtdal Kunsten
E-mail: Via website
Adres: Centrum Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Deze expositie vindt momenteel niet plaats
Pop-up gallery

In de etalages van Kerstraat 5, 9 en 11 zie je werk van kunstenaars die op dat moment in Kerkstraat 7 exposeren. Een voorproef van de expositie voor de volgende twee maanden zie je in de etalages van Kerkstraat 6 en 8. De pop-up gallery is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00u tot 17.00u. De exposerende kunstenaars zijn je gastheer of gastvrouw en staan met koffie of thee voor je klaar.


Website: Stichting Vechtdal Kunsten
E-mail: Via website
Adres: Kerststraat 5 t/m 9 en 11, 7731 CX Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Tip expositie aan redactie Jouw expositie ook hier?

Je kunt jouw expositie ook insturen als deze plaatsvindt in de gemeente Ommen.

Insturen: Dat kan hier!