Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Uitgaansagenda ❯❯ Explosion Festival

Data

Aankomende editie: Datum 2019 nog niet bekend
➜ Bekijk dit evenement in de agenda


Organisatie

Website: Explosion Festival
E-mail: Via website
Adres: De Voormars Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Beperkt

Het explosion festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen festival. De muziekgenres Electrohouse, trance en meer in die trant staan centraal op dit festival. In de begin tijd van dit festival was het gratis te bezoeken, tegenwoordig staat daar een kleine vergoeding tegenover. Het festival is voor alle leeftijden, maar desondanks moet je je kunnen legitimeren. Het festival wordt jaarlijks gehouden op de Voormars in Ommen en duurt 6 uur (19.00 tot 01.00). Eigen eten- en drinkwaren zijn niet toegestaan op het terrein en uiteraard mag je ook geen gevaarlijke voorwerpen meenemen, tevens ook geen professionele foto- en/of andere opnameapparatuur. Je vindt op het terrein geen kluisjes, waar je je spullen in kan bewaren. Parkeergelegenheden zijn er in de nabije omgeving te vinden, evenals pinautomaten. Op het terrein kan eten besteld worden.

Line Up 2018

 • 18.45u t/m 19.15u
  DJ Vanderwood

  De 13 jarige Florian van der Bosch is een opkomende DJ die al op meerdere festivals heeft gestaan.
 • 19.15u t/m 20.00u
  Boxoy

  Boxoy is een startende DJ. De genre's House, Trap en Deep House zijn zijn specialiteiten.
 • 20.00u t/m 20.45u
  Bwess

  De uit Almelo afkomstige Bart Wessels is als DJ en producer actief in genre's als Club, Electro en House.
 • 20.45u t/m 21.30u
  Mister Fuzz & Delight

  De lokale helden zijn inmiddels vaste gasten op het festival en mogen tijdens de tiende editie niet ontbreken.
 • 21.30u t/m 22.30u
  Dave Roelvink

  Dave Roelvink is een Nederlands model, dj en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink en door zijn deelname aan het RTL 5 programma Expeditie Robinson.
 • 22.30u t/m 23.30u
  StukTV

  StukTV is een YouTubekanaal, met in de hoofdrollen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt. Het trio maakt sinds 26 juli 2012 komische filmpjes die een ruim publiek trekken, vooral jongeren. Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website, waarvan ze dan op woensdag een video van 5 a 15 minuten posten op hun YouTube-kanaal.
 • 23.30u t/m 00.00u
  JeBroer

  Jebroer is een Nederlands rapper. Hij rapt solo, in samenwerkingen en enkele jaren als deel van het collectief Nouveau Riche. In Nederland brak hij door met Nooit meer slapen (2012) van Yellow Claw. Met Omlaag (2013) had hij een nummer 1-hit in de iTunes-hiphopcharts. Banaan (2015) werd goud in Vlaanderen en werd acht miljoen keer bekeken op YouTube. In 2017 was Kind van de Duivel (een samenwerking met Paul Elstak en Dr. Phunk) een hit in Nederland en Vlaanderen.
 • 00.00u t/m 01.00u
  The Dark Raver

  Vooraanstaande Haagse producer en dj van oldskool gabber en hardcore house, bekend om zijn excentrieke podiumpresentatie en snelle manier van mixen. The Dark Raver is de bedenker van de gabberkreet 'hakkuh'.

Sfeerfoto's voorgaande edities van dit evenement

©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans
©mooiommen.nl/Mark Timmermans