Home ❯❯ Evenementenagenda Ommen

Een overzicht van alle evenementen in Ommen. De tijdlijn is in chronologische volgorde. Staat een / jouw evenement er niet tussen? Mail deze dan! Liever een overzicht per categorie? Alsjeblieft!januari 2019


februari 2019


maart 2019


april 2019


mei 2019


juni 2019


juli 2019


augustus 2019

september 2019

november 2019

december 2019

Lekker uit in eigen stad, of ben je op vakantie in Ommen en wil je graag weten wat er te doen is? Op mooiommen.nl vind je het meest complete overzicht. Ook kun je per categorie bekijken wat er te doen is. Klik op de catergorie achter het evenement om dat te bekijken. Voor meer informatie over het evenement klik je op de naam van het event. Naast alle evenementen vind je in Ommen ook verschillende vaste 'dagjes uit', zoals Speelparadijs de Wolventuin of Escape Room Ommen. Een lijst vol 'dagjes uit' vind je hier.

Bekijk alle evenementen per categorie

Wil jij liever alle evenementen in overzichtelijke lijstjes bekijken per categorie, dan kun je hieronder klikken op een categorie naar keuze.

- Algemeen

Alle evenementen die niet in een andere categorie kunnen vind je hier.

- Sportagenda Ommen

Alle sportactiviteiten in de gemeente Ommen vind je hier.

- Paasagenda Ommen

Alle Paasevenementen en activiteiten in de gemeente Ommen vind je hier.

- Sinterklaas Agenda Ommen

Alle Sinterklaasevenementen in de gemeente Ommen vind je hier.

- Kerstagenda Ommen

Alle Kerstevenementen in de gemeente Ommen vind je hier.

- Theateragenda Ommen

Alle theaterprogramma's van theaters in de gemeente Ommen vind je hier.

- Concertagenda Ommen

Alle openbare optredens van muziekverenigingen in de gemeente Ommen vind je hier. (Exclusief deelname aan andere evenementen)

- Uitgaansagenda Ommen

Alle programma's van uitgaansgelegenheden en gezamenlijke horeca in de gemeente Ommen vind je hier.


Evenementen tippen, klik op de envelop: Tip evenement aan redactie. Het aanmelden van jouw evenement, geeft je de mogelijkheid om je evenement onder de aandacht te brengen bij een groot publiek, hoofdzakelijk gericht op toeristen en inwoners van de gemeente Ommen. Wacht niet langer, lees die paar aanwijzingen even en stuur nu je evenement in, want jij wilt toch ook in het meest complete overzicht van Ommen?