Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Uitgaansagenda Ommen

Je vindt hier een handig overzicht van alle mogelijkheden om uit te gaan in de gemeente Ommen.

Discotheek Zaal Dijk Lemele

Wil jij weten welke DJ's wanneer komen in discotheek Zaal Dijk in Lemele? Je vindt het hier.

Programma

 • Zaterdag 30 Juni, 21.00u
  Mr. Polska

  Mr. Polska was al jong bezig met muziek en teksten schrijven. Zijn droom was om de beste rapper van zowel Nederland als Polen te worden.
 • Zaterdag 14 Juli, 21.00u
  SFB

  SFB: Strictly Family Business. De Haagse groep bestaat uit Frenna, Jandro, Priceless en KM. Het succes laat niet lang op zich wachten en met albums als Lituatie en 77 Nachten groeit SFB uit tot een van Nederlands meest succesvolle bands.
 • Zaterdag 28 Juli, 21.00u
  Bizzey

  Bizzey, Leo Roelantschap, breekt aanvankelijk door als lid van het dj-collectief Yellow Claw maar na verloop van tijd besloot hij solo te gaan.

Website: Zaal Dijk Lemele
E-mail: Neem contact op!
Adres: Korteveldsweg 3, 8148 RD Lemele
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Cafe de Herberg Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in de Herberg Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Zaterdag 23 Juni, 22.00u
  Coldplay tribute: The Scientists

  The Scientists, 4 muzikanten uit midden Limburg die een en dezelfde liefde delen: Coldplay. Wat ooit begonnen is als een kleine try out is uitgegroeid tot een band die er volledig voor wil gaan. Muzikanten met stuk voor stuk de nodige podiumervaring maakt The Scientists een sterke tribute band. Clocks, Magic, Viva La Vida, alles wordt met volle overgave gespeeld om een echt waardige tribute aan Coldplay te geven!
 • Zaterdag 30 Juni, 22.00u
  Depeche Faux (Depeche mode tribute)

  Wie kent ze niet: People are People, Personal Jesus, Enjoy The Silence, Just Can't Get Enough, Master and Servant, Strangelove... Allemaal hits van Depeche Mode.

  Het zijn allemaal top muzikanten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in de muziek (wereldwijd) Maar liefst 3 muzikanten van the Gathering doen hier aan mee.
 • Vrijdag 06 Juli, 21.30u
  Supertramp door Bauke Bakker en Friends

  School, Breakfast in Amerika, Take the long way home, Give a Little Bit, The logical song en nog veel meer.. Ze komen allemaal voorbij in deze top tribute van Bauke Bakker!
 • Zaterdag 07 Juli, 22.00u
  Volleybaldames party met DJ Jan Willem Hoorn

  Dames 4 van Volco Ommen wordt gesponsord door Cafe de Herberg, daar moet natuurlijk op gedronken worden! DJ Jan Willem Hoorn (o.a. vechtdal FM) draait de hits en verzoekjes aan elkaar deze avond. Als extra zijn er cocktails door de volleybal dames samengeteld. Uiteraard mag iedereen komen op deze avond, alleen de volleybaldames bepalen de muziek!
 • Donderdag 12 Juli, 19.30u
  Voorrondes Voice Of Ommen

  De eerste voorronde van de Voice of Ommen. Kandidaten strijden om een plekje in de grote finale op 1 Augustus tijdens de Kidsdag van de Ommer Bissingh.
 • Zaterdag 14 Juli, 20.00u
  Goud van Oud voor st. Good Hope

  Wie kent de namen nog: De favoriet, De Route 66, De Gildekelder, De Tronk, De Big Bull, Tropical enz.. Op deze avond zullen veel oud bar medewerkers en oud DJ's van deze horeca gelegenheden hun kunsten weer vertonen! Ook dit jaar zal de avond in z'n geheel in het teken staan van Stichting Good Hoop. Per consumptie zal 60 cent naar het goede doel gaan!
 • Donderdag 19 Juli, 19.30u
  Voorrondes Voice Of Ommen

  De tweede voorronde van de Voice of Ommen. Kandidaten strijden om een plekje in de grote finale op 1 Augustus tijdens de Kidsdag van de Ommer Bissingh.
 • Zondag 22 Juli, 20.30u
  Casey McPherson (Flying Colors)

  De Zanger van Flying Colors & Alpha Rev komt voor intieme concerten naar Nederland!
 • Zondag 19 Augustus, 19.30u
  Mattanja Joy Bradley + Band

  Singer-Songwriter uit Nederland, maar gaat de hele wereld over.
 • Vrijdag 14 September, 22.00u
  Dilana Smith + Band

  Dilana wordt geboren als Dilana Jansen van Vuren en opgevoed door haar moeder, de operazangeres en actrice Dina Smith. Haar achternaam verandert in 'Smith' rond haar tweede levensjaar, als haar moeder trouwt met haar stiefvader, die haar adopteert. In haar jeugd geeft ze optredens in en rond Pretoria en Johannesburg. Wanneer ze zestien is, begint ze de groep Wozani. Met de single Dancing in the moonlight staat de groep zes weken op nummer 1 in de Zuid-Afrikaanse hitparade.

  In 1996 verhuist Dilana naar de Nederlandse stad Emmen en vormt met een nieuwe groep muzikanten de groep Caz. In drie jaar tijd treedt ze zo'n 500 keer met de band op en verkopen ze 12.000 demo-tapes.

  In mei 1999 belt producer Erwin Musper haar op met de vraag of ze een duet wil opnemen met Jan Koster. De samenwerking leidt tot het opnemen van haar debuutalbum Wonderfool, dat in 2000 uitkomt. De eerste twee singles, Do you now en To all planets, worden beide uitgeroepen tot 3FM Megahit en bescheiden succesjes in de Nederlandse hitlijsten. To all planets wordt bovendien als soundtrack gebruikt voor de film Lek. Het album Wonderfool staat drie weken in de Album Top 100 en brengt nog twee singles voort: Breakfast in Central Park en The Great Escape.

  In de zomer van 2000 treedt Dilana met Nederlandse artiesten op tijdens de Olympische Spelen in Sydney. In 2001 maakt ze vervolgens een tournee door Nederland in het kader van de Marlboro Flashback Tours, waarbij zij nummers speelt van Skunk Anansie. Ondertussen werd door haar platenmaatschappij het jaar 1975 als geboortedatum aangehouden, omdat men dacht dat haar kansen in de muziekwereld zo gunstiger werden. Later in 2001 zingt Dilana de titelsong van de film Soul Assassin, maar het nummer flopt.

  Ondanks een eigen fanclub die 7000 leden telt en het uitgroeien tot een graag geziene artieste op popfestivals, verdwijnt Dilana na 2002 uit de spotlights. Pas in 2006 duikt ze weer op als ze meedoet aan het Amerikaanse programma Rock Star: Supernova. Ze eindigt hier als tweede en maakt aan het eind van 2006 een tournee door de Verenigde Staten. Ze brengt enkele covers uit zoals Roxanne en Killer Queen en neemt een duet op met Gilby Clarke van Guns N' Roses. In 2009 wordt haar album Inside Out digitaal uitgebracht. Vervolgens schrijft ze de muziek voor de film Angel Camouflaged, waarin zij zelf een hoofdrol speelt.

  In 2013 keert Dilana terug naar Nederland om haar derde album Beautiful monster te promoten. Sindsdien treedt ze weer regelmatig in Nederland op, vooral in kleine plaatsen en zalen. In 2016 neemt ze deel aan The voice of Holland, en niet geheel zonder succes!
 • Zaterdag 15 September, 22.00u
  Franklin Zoo (DK)

  Franklin Zoo is echte, hoogwaardige en krachtige rockmuziek uit Kopenhagen, Denemarken.

  De band wordt gevoed door de jaren 90 Seattle-beweging en biedt het geluid nog steeds een eigentijds progressief hardrock-gevoel.
 • Zondag 23 September, 15.00u
  Highway Gang Rhythm & Blues

  The Highway R&B Gang, is een graag geziene band, overal daar waar blues gewaardeerd wordt! The Highway Gang wordt veel gevraagd te komen spelen op festivals, cafe's en andere podia. Inmiddels spelen ze regelmatig door heel Nederland.
 • Zaterdag 06 Oktober, 22.00u
  Johnny Handsome en Friends

  Verwacht een spontane avond vol Rock en Blues classics met een high energy level. Maximum fun voor band en publiek! Er is een flinke setlist samengesteld. Het kan zomaar zijn dat deze ter plekke nog word aangepast.
 • Zaterdag 13 Oktober, 22.00u
  Prodigy tribute door Prodigy XL

  Prodigy XL is een rock tribute aan de prodigy, de band speelt al hun grote hits o.a.: 'Smack my bitch up, Firestarter, Out of Space en Omen', zoals ze bedoeld zijn met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Samen met de herkenbare samples van 'The Prodigy' en waanzinnige laser en licht show zorgt Prodigy XL ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. Deze tribute band bestaat uit echte rockdieren met liefde voor 'the Prodigy' die met hun 'in your face stage-act' elke zaal weet op te jutten tot een grote kolkende massa. Net zoals dat o.a. gebeurde op de beruchte 'Zwarte Cross 2012 en 2017'
 • Zondag 14 Oktober, 15.00u
  Bar en Booz

  De set varieert van singersongwriter tot pop- en rocknummers, van classics tot hedendaags. Handgeselecteerd en met zorg samengesteld zodat Bar en Booz binnen de grenzen van de semi-akoestiek nog steeds alle registers open kan trekken en een feestje kan bouwen.
 • Zaterdag 27 Oktober, 22.00u
  Volbeat tribute For Evigt

  In 2011 werd de band Volbeat Tribute in Waalwijk opgericht. 5 vrienden die al enige jaren muziek met elkaar maakten wilden hun grote passie Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al vanaf 2001 fan van Volbeat en volgen de band op de voet. Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Tijdens de optredens kwam Volbeat Tribute in contact met de Nederlandse en Duitse fanclub van Volbeat, die Volbeat Tribute inmiddels op de voet volgen. Volbeat Tribute probeert met de snoeiharde riffs. een swingende beat en herkenbare meezingers het publiek aan te spreken wat zorgt voor een authentieke Volbeat-show.
 • Zondag 28 Oktober, 15.00u
  Coverduo Anne en Hans Invernizzi

  Als zanger / gitarist heeft hij al ruim veertig jaar ervaring met het verzorgen van intieme optredens. Deze keer neemt hij zijn dochter Anne mee. Hans begeleid zichzelf op akoestische en elektrische gitaar.

  Het repertoire: jazz, latin, fifties, sixties, seventies, Nederlandstalig enz..
 • Zaterdag 03 November, 22.00u
  The Black Fall en The Conspiracy

  The Black Fall is een progressieve rockband uit Enschede, Nederland. Hoewel progressieve muziek een grote inspiratiebron is, komen hun invloeden voort uit een breed scala aan muziekstijlen. In de herfst van 2016 brachten ze hun eerste album 'THE TIME TRAVELLER' uit. Het album gaat over een reis heen en terug in de tijd, terwijl perspectieven veranderen en stemmingen de muziek bepalen; krachtig, soms verwarrend, soms bevredigend, maar meestal donker.

  The Conspiracy heette tot voor kort nog Fatal Conspiracy. Onder die naam legde de band zich sinds 2006 toe op 'old-school' heavy metal in de breedte, van Iron Maiden tot Metallica. Maar de afgelopen jaren lieten de heren zich steeds sterker beinvloeden door vernieuwende rock- en metalbands als Deftones, Tool, Alter Bridge, Alice in Chains, Faith no More, Prong en Soundgarden. Die nieuwe inspiratie vertaalde zich in een eigentijdse nieuwe sound - en een grote gedrevenheid om zelf nummers te schrijven. De naamsverandering van 'Fatal Conspiracy' naar 'The Conspiracy' is de weerspiegeling van deze ontwikkeling.
 • Zaterdag 10 November, 22.00u
  Ambush Rock/Blues

  Muzikanten die hun sporen allang verdiend hebben en ervaring vanuit diverse bands, hebben een aantal jaar geleden al hun krachten gebundeld, met resultaat. De afgelopen jaren bestegen ze al diverse keren (zeer) succesvol diverse podia, met als hoogtepunt het optreden op de BBQ en Bluesdag, waarin zij zelfs als 'runner up' werden genoemd.

  Frisse, strakke rock/blues met sterke nummers vertolkt door Esther met een strot die kan meten met Sass Jordan en Beth Hart, niet vreemd want juist uit dit genre haalt de band haar inspiratie.
 • Zondag 18 November, 15.00u
  Manon Bosch

  Ieder optreden van Manon Bosch is puur, spontaan en zit vol humor. Als je gaat voor een fantastische singer-songwriter, dan zit je met Manon Bosch garant voor een geweldig optreden!
 • Zaterdag 24 November, 22.00u
  White Child classic rock show

  De Ommer classic rock band speelde afgelopen zomerseizoen menig festival en motortreffen plat. White Child speelt een zeer breed maar ook verrassend repertoire rock klassiekers!
 • Zaterdag 01 December, 22.00u
  The PianoHouse

  The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega's op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek. Speciale Pianohouse - bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn / haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.
 • Zaterdag 08 December, 22.00u
  Fully Completely 'Honouring The Tragically Hip'

  Een eerbetoon aan the Tragically Hip, vernoemd naar het derde album van de Canadese band die eind 2017 ophield te bestaan nadat zanger Gord Downie overleed.
 • Zondag 09 December, 15.00u
  The Shannons (Irish Folk)

  Folk 'n Roll - een combinatie van Ierse traditionele muziek, covers, folk en eigen werk. The Shannons wordt gevormd door de Ierse muzikant Noel Shannon en Lynn Shannon geboren in Deventer. We wisselen van leadzang en harmonies en spelen beiden gitaar en mandoline. Een prettig akoestisch geluid voor elk publiek. Het Ierse folk duo The Shannons lanceerden de one-liner 'Folk 'n Roll'. Sinds februari 2010 maken zij samen muziek, maar zijn steeds vaker te zien met de Engelse violist Jimmy Ellis die er deze keer ook bij is!
 • Zaterdag 15 December, 21.30u
  DJ Bode (Jaren '70 en '80)

  DJ Bode (ex. tronk en route 66) neemt je mee naar de jaren '70 en '80.
 • Zaterdag 22 December, 22.00u
  Tricklebolt (Retro-rock)

  'Retro-rock' die je terugvoert naar de gouden oude 70's, met bands als Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy etc. als grote inspiraties.
 • Zaterdag 12 Januari, 22.00u
  A-Muse Tribute

  Deze 4 mannen uit de bollenstreek zetten een weergaloze Muse tribute neer. De scheurende gitaarpartijen komen werkelijk briljant tot hun recht dankzij de uitermate strakke ritmesectie die goed op elkaar ingespeeld is. Zangtechnisch is er geen speld tussen te krijgen. A-Muse is een genot om naar te kijken en te luisteren. Live wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke show neer te zetten. Een waar eerbetoon aan de Engelse rockers.
 • Zaterdag 19 Januari, 22.00u
  Rainbow tribute 'Stargazer'

  Rainbow tribute Stargazer met de Ommenaar Dennis VK op zang.

Website: De Herberg Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Brugstraat 27, 7731 CV Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Cafe Calluna Ommen

Wil jij weten wie er optreden bij Calluna in Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Zaterdag 18 Augustus, 21.00u
  MpirE (Hardrock-metal)

  MpirE is een allround hardrock / metal coverband die met hun uitgebreide repertoire een compleet beeld geeft van de nummers die muziekgeschiedenis hebben geschreven. De nadruk ligt hierbij op de jaren '80 en '90, maar ook recentere nummers worden door MpirE met verve ten gehore gebracht.
 • Zaterdag 25 Augustus, 21.00u
  Picture en Highway Chile

  De 40 jarige Heavy Metal Ears tour met de originele leden: Ronald van Prooijen, Jan Bechtum, Rinus Vreugdenhil, Laurens Bakker en gitarist Appie de Gelder.
 • Zaterdag 29 September, 19.00u
  Back to the 70s, 80s en 90s

  Klassiekers uit de jaren '70, '80 en 90s. DJ 'Henk' neemt je mee terug in de tijd en verzorgt een spetterende 70s, 80s en 90s party. De DJ heeft de beste platen uit deze bijzondere muzikale periode geselecteerd. Hierbij komen alle echte 'krakers' voorbij. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor verzoeknummers en minder bekende nummers. DJ 'Henk' heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van 70s, 80s en 90s feesten.
 • Zaterdag 13 Oktober, 20.00u
  A Very 'Eavy Evening for John

  John Dirix leefde voor de muziek. Tijdens zijn ziekte hoopte hij dan ook vurig dat hij nog talloze muziek-evenementen zou kunnen bijwonen. Helaas bleek , een tijdje geleden, dat hem dat niet meer gegeven zou zijn. Daarom hebben een paar vrienden van John het plan opgevat om een evenement te organiseren in zijn nagedachtenis. Een avond vol muziek, met bands waar John een speciale band mee had, zowel muzikaal als vriendschappelijk. John was verheugd en ontroerd. Hij vond het een groot gebaar, een mooi idee dat op deze speciale avond er mensen bij elkaar komen om te genieten en herinneringen aan hem op te halen. John hoopte in ieder geval dat het een gezellige avond gaat worden. Kaarten kosten een tientje per stuk en gaan alleen via reserveren. Stuur een mailtje naar Calluna met je naam en hoeveel kaarten je wilt reserveren. Email adres: info@cafecalluna.nl Alle winst uit de kaartverkoop gaat naar een goed doel!
 • Zaterdag 20 Oktober, 21.00u
  Imitallica (METALLICA - tribute)

  IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Noord-Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staat bij deze mannen voorop!
 • Zaterdag 17 November, 20.00u
  Bintangs (Popmuziek)

  Meer dan 55 jaar popmuziek in Nederland en de Bintangs zijn daar bijna even lang een deel van. Opgericht in 1961 en nog steeds springlevend. Dat maakt ze de langst bestaande-, nog altijd optredende-, cd, dvd en boek uitgevende rockband in de lage landen en, zeer waarschijnlijk, ook in de hele wereld.
 • Zaterdag 22 December, 21.00u
  Best of Foo

  Foo Fighters is een van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Als slotact op de grootste festivals is Foo Fighters bovendien een ongekend energieke podiumact. Gigantisch populair, mede door de aimabele frontman Dave Grohl. En dus heeft Nederland een heuse tribute: Best of Foo.

  Best of Foo telt vijf muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben in het professionele circuit. Met als frontman de in Engeland geboren Andrew Elt (Gin On The Rocks, Sleeze Beez) heeft de band een ijzersterk visitekaartje. Daarop prijken ook de namen van drummer Lambert van den Munckhof (Action in DC), bassiste Natasja 'Pebbles' Thijssen (Purple Haze) en de gitaristen Erik van der Ven (Bodine) en Tom Verstegen (Atomic Rock)
 • Woensdag 26 December, 21.00u
  Jurassic Park

  Een show van Jurassic Park is een waar spektakel van 100% puur massieve hard rock 'n' roll. Ze spelen nog altijd de Frankenstein klassiekers uit de 70'er jaren, aangevuld met splinternieuwe Jurassic songs en "old school" hard rock covers van o.a. Black Sabbath, Montrose en nog veel meer. De over de top grote backline van Marshall stacks (een echte muur) is nog altijd hun handelsmerk.

Andere evenementen georganiseerd door Cafe Calluna zijn: Amerikaanse Dag en Cigar box Festival
Ook zijn ze de organisator van enkele paasevenementen.


Website: Cafe Calluna
E-mail: Via website
Adres: Stouweweg 5 , 7731 RW Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Restaurant De Vrienden Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in de Vrienden Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: De Vrienden Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Markt 12, 7731 DB Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Breakaway Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in Breakaway Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: Breakaway Ommen (Facebook)
E-mail: Neem contact op!
Adres: Varsenerpoort 27, 7731 DG Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Jipp's Pub Ommen

Wil jij weten wat er te doen is in Jipp's Pub Ommen? Je vindt het hier.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: Jipp's Pub Ommen
Adres: Brugstraat 30, 7731 CV Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Explosion Festival Ommen

Het explosion festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen festival. De muziekgenres Electrohouse, trance en meer in die trant staan centraal op dit festival.

Programma

 • Zaterdag 21 Juli 2018

Teensnight Ommen

Een avond vol met muziek, pakkende boodschap, actie, ontmoeting en fun. Een vette avond voor tieners uit Ommen en omgeving. Met Rob van Zon, BreakFree en meer.

Programma

 • Er is momenteel geen programma bekend.

Website: TeensNight Ommen
E-mail: Neem contact op!
Adres: Balkerweg 3, 7731 RX Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: Ja

Uit in Ommen

De Horecavereniging 'Uit in Ommen' is de organisator van de Bissinghavonden tijdens de zomermaanden. Ook organiseren ze muziekevenementen rondom koningsdag.

Programma

 • Woensdag 18 Juli, 21.00u
  Straight on Stage, Markt Ommen

  Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar 'the good old days'. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond.
 • Woensdag 25 Juli, 21.00u
  Bokkers, Markt Ommen

  Het leven van de vier heren van de Sallandse rockband Bokkers, verliep de laatste jaren als een dollemansrit in een achtbaan.

  In een moordend tempo werden festivals als de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, poppodia als Paradiso en Hedon en feesttenten door het hele land helemaal plat gespeeld! Wanneer deze heren de buhne betreden weten ze altijd spektakel en feest te brengen. Met eigen nummers, aanstekelijke teksten gezongen in het Sallandse dialect en pure rock 'n roll zetten ze geweldige liveshows neer.
 • Woensdag 01 Augustus, 21.00u
  Jackfire, Markt Ommen

  Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creeert de band zelf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

  In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een 'moment of fame' ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.
 • Woensdag 08 Augustus, 21.00u
  Radio NL + Bouke, Stef Ekkel en Rene Karst en Ronnie Ruysdael, Markt Ommen

  Radio NL Drive in show maakt er weer een Hollands feestje van op deze woensdagavond!

  De Dj's van Radio NL draaien Hollandse hits en live optredens van Bouke, Stef Ekkel en Rene Karst en Ronnie Ruysdael (de Sjonnies).
 • Woensdag 15 Augustus, 21.00u
  Black Tie Monkey Squad, Markt Ommen

  Een band opgericht door befaamde muzikanten met jaren lange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord coverband een compleet andere betekenis te geven.. BTMS members Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Of het nu gaat om een samenwerking met Nederland's bekendste artiesten of spelen in het hoogste segment van het coverband circuit in binnen- en buitenland. Deze muzikanten draaien mee in de absolute top!
 • Woensdag 22 Augustus, 21.00u
  Gerard Ekdom, Markt Ommen

  Gerard Ekdom is een echte artiest, die we natuurlijk vooral kennen van de verschillende radioprogramma's die hij heeft gemaakt. Je kent Gerard Ekdom als DJ waarbij hij de meest unieke platen draait en nummers moeiteloos uit weet te zoeken aan de hand van slechts een paar vage tips, maar hij heeft daarnaast veel meer te bieden.

Tijdens de Bissinghavonden zijn er op de woensdagen van 18 Juli t/m 22 Augustus akoestische artiesten te horen op het Kerkplein en bij de Varsenerpoort.


Website: Uit in Ommen (Facebook)
E-mail: Nee
Publieksfoto's: Klik hier
Rolstoel-toegankelijk: Ja

In beeld:

©mooiommen.nl/Mark Timmermans