evenementen fotos klik

Home ❯❯ Evenementenagenda ❯❯ Kerstagenda

Alle evenementen rondom Kerst in de gemeente Ommen vind je hier.Datum 2018 nog niet bekend - Kerstmarkt Eerde

Van 17:00u t/m 21:00u kun je genieten van een gezellige kerstmarkt bij Internationale School Eerde. Verschillende standhouders zullen hun waar aanbieden in een mooie kerstsetting. Iedereen is welkom op Eerde.

Adres: Kasteellaan 1, 7731 PJ Ommen
Rolstoel-toegankelijk? JaDatum 2018 nog niet bekend - Kerstconcert Ommer Mannenkoor

Het Kerstconcert van het Ommermannenkoor o.l.v. Gezinus M. Veldman is altijd een bijzondere gebeurtenis. Ook nu beloofd het weer een prachtig concert te worden. Dit jaar zijn er naast Gezinus M. Veldman (Dirigent/Vleugel), het sopraankwartet Vocunita uit Den Ham uitgenodigd om samen met het Ommermannenkoor deze mooie muzikale avond te verzorgen. Kaarten zijn te bestellen vanaf 10 euro.

Adres: Kerkplein 1, 7731 CS Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: JaDatum 2018 nog niet bekend - Kerstfair Ommen

Voor de liefhebbers is er live muziek en verschillende ondernemers uit Ommen presenteren hun kerstspullen, zodat je niet met lege handen naar huis gaat. Natuurlijk is er voor de kids nog van alles te doen, waarbij te denken valt aan een kersttreintje en een kerststal. Ook het bezoeken van de kerstman die rondloopt in de binnenstad hoort er ieder jaar bij. Daarnaast kun je genieten van een hapje en een drankje.

Website: Handelsvereniging Ommen
Email: Neem contact op!
Publieksfoto's: Klik hier
Adres: Centrum Ommen
Rolstoel-toegankelijk?: JaDatum 2018 nog niet bekend - Lekker Ommen

Tijdens Lekker Ommen slaan de verschillende restaurants in Ommen hun handen ineen om een smaakvol evenement neer te zetten. Ook jij kunt proeven wat er in Ommen te halen valt.

Website: Lekker Ommen (Facebook)
Adres: Markt Ommen
Rolstoel-toegankelijk? Ja26 December 2018 - Levende Kerstwandeltocht Vilsteren

Op tweede kerstdag bij het invallen van de avond kun je in de bossen van Vilsteren, onder begeleiding van een verteller, een wandeling maken door het kerstverhaal. Je ervaart welke ontberingen de herders in het begin van de jaartelling zouden hebben moeten ondergaan tijdens een volkstelling, volgens het verhaal uit de Bijbel. Je ontmoet de herders, maar ook Romeinen, een engel en ook de drie koningen kom je onderweg tegen. Uiteindelijk zul je Jozef, Maria en het kindje Jezus aantreffen in een stalletje. Vanaf 17:00 uur vertrekt er iedere tien minuten een groep vanuit het Parochiehuis in Vilsteren. De laatste groep zal vertrekken om 21:00 uur.

Website: AC Vilsteren
Adres: Vilsterseweg 12, 7734 PD Vilsteren
Rolstoel-toegankelijk? BeperktTip evenement aan redactie Jouw evenement ook hier?

Je kunt jouw evenement ook insturen als deze plaatsvindt in de gemeente Ommen.

Insturen: Dat kan hier!Sfeerfoto's voorgaande edities van deze evenementen